{"id":309,"date":"2023-09-05T13:08:20","date_gmt":"2023-09-05T11:08:20","guid":{"rendered":"https:\/\/havland.no\/?p=309"},"modified":"2023-09-06T13:59:42","modified_gmt":"2023-09-06T11:59:42","slug":"klekkeriet","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/havland.no\/2023\/09\/05\/klekkeriet\/","title":{"rendered":"Klekkeriet"},"content":{"rendered":"
\n

<\/h2>\n<\/div>\n
\n
<\/div>\n<\/section>\n
\n
\n

Klekkeriet<\/strong><\/p>\n

I klekkeriet kan vi l\u00e6re om hva som skjer med de befruktede eggene fra strykingen der vi blander egg og melke. I klekkeriet legger vi de befruktede eggene inn i sm\u00e5 tanker. Dette skjer i et m\u00f8rkt og kaldt rom og her utvikler eggene seg til sm\u00e5 torskelarver p\u00e5 4,5 millimeter. Dette skjer over en periode p\u00e5 16 dager. Etter noen dager i karene f\u00e5r larvene tilsatt hjuldyr som de begynner \u00e5 spise av etter f\u00e5 minutter. Vi anser ern\u00e6ring den f\u00f8rste tiden som veldig viktig for god utvikling og kvalitet.<\/p>\n<\/div>\n<\/section>\n<\/div>

<\/div>
\"torsk,<\/span><\/div>
<\/div>